Η Εταιρεία

Η εταιρεία «ΑΦΟΙ Β. & Ν. ΣΑΡΑΦΙΔΗ Ο.Ε.», με διακριτικό τίτλο «Dustin» ιδρύθηκε το 1985 με σκοπό την παραγωγή ανδρικών πυζαμών.
Φιλοσοφία της εταιρείας ήταν και είναι η παραγωγή υψηλής ποιότητας προϊόντων που να προσφέρουν άνεση, κομψότητα και να εμπνέουν εμπιστοσύνη στους πελάτες σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η εταιρεία εδρεύει στη Θεσσαλονίκη στην οδό Βαλαωρίτου 35 σε ένα άρτιο εξοπλισμένο χώρο, καθώς είναι από τις λίγες πλέον εταιρείες που παράγουν ακόμη τα προϊόντα της αποκλειστικά στην Ελλάδα. Το πελατολόγιο της εταιρείας ανέρχεται σήμερα σε 350 διαφορετικά σημεία πώλησης σε ολόκληρη την Ελλάδα, τα οποία εξυπηρετούνται από αντιπροσώπους.

Αξιοποιώντας την εμπειρία των 25 χρόνων, από το 2008 η εταιρεία εισήλθε στην αγορά των γυναικείων πυζαμών, νυχτικών και homewear. Τον επόμενο χρόνο εισήλθε δυναμικά και στο χώρο των bebe-παιδικών-εφηβικών πυζάμων για αγόρια και κορίτσια με το λογότυπο «NATURA». Η εταιρεία συνέχισε την επιτυχημένη πορεία της και το 2011 η νεανική συλλογή «SARA» ξεκίνησε για να καλύψει συγκεκριμένα τις ηλικίες κοριτσιών 15-25. Τέλος, η συλλογή «BILLY» με πολύ προσιτές τιμές και χωρίς να στερείται ποιότητα ήρθε ως αποτέλεσμα των αλλαγών στην οικονομία για να συνεχίσει να καλύπτει τις ανάγκες αυτών που ψάχνουν κάτι πιο οικονομικό.

Σήμερα, η εταιρεία με τις τέσσερις συλλογές της μπορεί και ανταποκρίνεται περήφανα σε όλη την γκάμα προϊόντων στην αγορά της πυζάμας από ανδρικές, γυναικείες και παιδικές όλων των ηλικιών.