Η Εταιρεία

Η εταιρεία «ΑΦΟΙ Β. & Ν. ΣΑΡΑΦΙΔΗ Ο.Ε.», με διακριτικό τίτλο «Dustin» ιδρύθηκε το 1985 με σκοπό την παραγωγή ανδρικών πυζαμών.
Φιλοσοφία της εταιρείας ήταν και είναι η παραγωγή υψηλής ποιότητας προϊόντων που να προσφέρουν άνεση, κομψότητα και να εμπνέουν εμπιστοσύνη στους πελάτες σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η εταιρεία εδρεύει στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης στην οδό Θερμαϊκού 53-55 σε έναν άρτιο εξοπλισμένο χώρο, καθώς είναι από τις λίγες πλέον εταιρείες που παράγουν ακόμη τα προϊόντα της αποκλειστικά στην Ελλάδα. Το πελατολόγιο της εταιρείας ανέρχεται σήμερα σε 350 διαφορετικά σημεία πώλησης σε ολόκληρη την Ελλάδα, τα οποία εξυπηρετούνται από αντιπροσώπους.

Αξιοποιώντας την εμπειρία των 25 χρόνων, από το 2008 η εταιρεία εισήλθε στην αγορά των γυναικείων πυζαμών, νυχτικών και homewear. Τον επόμενο χρόνο εισήλθε δυναμικά και στο χώρο των bebe-παιδικών-εφηβικών πυζάμων για αγόρια και κορίτσια με το λογότυπο «NATURA». Η εταιρεία συνέχισε την επιτυχημένη πορεία με τη νεανική συλλογή «SARA» για να καλύψει ηλικίες 15-25. Η συλλογή «BILLY» με πολύ προσιτές τιμές και χωρίς να στερείται ποιότητα ήρθε ως αποτέλεσμα των αλλαγών στην οικονομία για να συνεχίσει να καλύπτει τις ανάγκες αυτών που ψάχνουν κάτι πιο οικονομικό. Η συλλογή του χειμώνα 2014-2015 εμπλουτίστηκε με την νέα γυναικεία σειρά για μεγάλα μεγέθη (L, XL, XXL, XXXL) Dustin Plus, και το καλοκαίρι 2015 παρουσιάζουμε για πρώτη φορά τη συλλογή γυναικεία φορέματα Homewear. Τέλος τον χειμώνα 2018-2019, οι ανδρικές πυζάμες Billy Plus παρουσιάστηκαν για να καλύψουν την ανάγκη για μεγάλα μεγέθη (6, 7, 8) στην ανδρική συλλογή.

Σήμερα, η εταιρεία με τις τέσσερις συλλογές της μπορεί και ανταποκρίνεται περήφανα σε όλη την γκάμα προϊόντων στην αγορά της πυζάμας από ανδρικές, γυναικείες και παιδικές όλων των ηλικιών.